Tmavě černý

Tmavě černý

Anotace: Tmavě černý

Tmavě černý jako havraní křídla,
snesl se na zem a chtěl si tě vzít.
V tváři jsem byla sněhově bílá,
vždyť jenom semnou chtěl jsi bý?

Tmavě černý jako když zhasne,
bral tě tam nahoru,kde slunce padne.
To mě tu necháš smutkem se trápit?
Nechals me do sítí za tebou lapit.

Copak já můžu žít na světě bez tebe,
kdž mě i oheň jak led zazebe?
Když tvoje oči hlína ted hladí
a temnota se smutkem jen semnou ladi?
Autor BlackAngel, 22.12.2006
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Když si tam doopravíš těch pár překlepů, tak to bude super. Má to takovou temnou atmosféru, líbilo se mi to.

19.08.2007 23:27:00 | Marlene

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí