U Tebe

U Tebe

Anotace: -

Jsem skrytý ve tvé duši

můj obraz visí v pozadí

snad mou lásku tušíš,

když Tě líbám po tváři.

 

Dotyky se kradmou v šeru

lehce líbám tvoje rty

neslušnost si sebou beru

když si u mě jenom ty.

 

Jsi krásná v světle měsíčním

jen obrys možná silueta

a tak tempem hlemýždím

hledám, kde je tvá meta.

 

Jazyk dráždí Tvoje smysly

lehce poutám pozornost

na co asi v duchu myslíš,

když mi dáváš svoji ctnost.

 

Né nechci to vědět

chci ukájet Tvé dojetí

po Tvém boku běžet

v proudu času, století.
Autor Ďábel sám, 29.11.2011
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: básněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí