Hvězda ...

Hvězda ...

Anotace: -

 

*

 

Sklidil jsem hvězdu někdy z rána

pro tvoje očka nevyspaná

z mrazivé noci skrytý žár

pár kapek rosy rozplakal ...

 

Sklidil jsem hvězdu za úsvitu

a v jejím světle se mnou jsi tu

včerejškem noci nesoulad

chtěl bych s ní z tebe vymazat ...

 

Chci se zas s tebou toulat sněním

ve hvězdách hledat prstoklad

v klavírním sólu v oněmění

na lásku zas si s tebou hrát ...

 

*

-----------------------------------------------------------------------------------

Comment pro Hazentla dílko " Třináct bílých cukrů "

 

*
Autor HarryHH, 29.11.2011
Přečteno 434x
Tipy 15
Poslední tipující: jenommarie, Noc17, Marsinka, borůfkovej shit., Jana M., Hazentla, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká báseň, s dovolením si ulkabdan ;-) *ST

11.06.2020 14:48:07 | jenommarie

...ani slovo navíc, líbí se mi

04.03.2012 22:18:30 | Radhuza

Neposuzuji odborně,páč to neumím,ale ta báseň je opravdu nádherná...

03.01.2012 18:49:19 | Marsinka

Nádherně rytmická báseň, plná krásných obrazů. To bylo mňam počtení.

29.11.2011 18:15:47 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí