Jsme sami nadějí

Jsme sami nadějí

Nenajdu ozvěnu
když tiše šeptá
možnou proměnu
ale reptá?
ne ví,a pak šeptá
nenajdeme
nezajdeme
na nezájem
v ozvěnách času
vteřina z hlasu
bez ptaní
není zvykem
"tady se nedaní"
Tady jsme sami
Sami nadějí...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.11.2011
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje končí tam kde začíná zoufalství,také věřím sama v sebe

30.11.2011 11:09:35 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí