Romance jedné mrazivé noci

Romance jedné mrazivé noci

Anotace: -

Měsíc houpavým
pohybem


rozmarně nahodil
udici


třpytka
hvězdy se plaše chvěje


v líném
proudu mrazivé noci


 

Měsíc
se usadil na břehu


v houpací židli zachumlán
podřimuje


třpytka
hvězdy se plaše chvěje


v líném
proudu mrazivé noci


 

V líném
proudu mrazivé noci


měsíc
loví  na pozlátka
hvězd


břichatého šupináče

zlaté
prasátko


oříšek
pro štěstí


vůni
cukroví


sladkost polibků

teplo
doteků


teplo
domova


 

Téhle
mrazivé noci


před
Vánoci


přeju
mu šťastný lov
Autor Bonne, 29.11.2011
Přečteno 204x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí