Proměnlivo

Proměnlivo

Anotace: -

Chtěla bych, abys byl Richard Geer.
Mluvit k tobě francouzsky.
Neuvádět důvod, proč a kde.
Proč ryby žijí ve vodě a mají vousky,
A proč se při focení říká sýr.

Chtěla bych, abys byl nikdo.
Nemluvila bych k tobě vůbec.
V divadle trápilo by jenom špatné místo.
A nečekala bych na další konec.
Ani představení, ani nás s tebou.

Chtěla bych být star of porn.
Abych nosila šaty víc než džíny.
K ránu čichat chloroform
S klukem jménem Jimmy.

Chtěla bych mít tak dvě stě let.
A mladá, jako upír vzhledem.
Vlasy jako Johanssnů Scarlett.
A chladit se u krku ledem.

Titanik -  chtěla prozkoumat.
Vdechnout Jackovi svůj život.
A příště si nebuntovat
Z tváří proměnlivo.
Autor SWEET13, 29.11.2011
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: Liška76, Radek.oslov.Šafárik, SWEET13
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí