Tak žijem

Tak žijem

Anotace: -

Já a ty a naše rozervaný pocity a proto píšeme tyhlety rýmy a hážem do nich svý splíny a každý den a každou noc se trápíme fakt moc a moc a nikdo nám nerozumí a nikdo nás nechápe a jenom blázen v 21. století netápe a jenom ubožák s holkou svou nechrápe a ve škole se učí když ostatní čučí a nad svým údělem přemýšlí a dělá že ostatní převýší a tak a ne jinak žijem každým dnem a tak ne jinak i umřem. Hej!

 
Autor Jacques-ds, 29.11.2011
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí