Předepíšou ti onkomarker na mou čest

Předepíšou ti onkomarker na mou čest

Anotace: -

Tvaruješ si mě podle nálady.
Ohnivě živá, vosková svíčka.
Po boku spící malá balastička*
v životě míjejícím tvém.

Jsem rakovina u žeberní kosti.
Necháš mě stranou.
Jsem ubikvist.
Moloch u dveří, co nikdy nemá dosti.
Jsi můj, to si buď jist.
 

* balast - zbytečnost, zátěž
Autor SWEET13, 29.11.2011
Přečteno 419x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76, páááááááá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy se nenech!!

30.11.2011 11:28:26 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí