Rubáš

Rubáš

Anotace: -

Hledal jsem přátele

a dobré slovo

na nových modrých stránkách,

jenže jsem bloudil,

zkoušel nanovo

a topil se v hádankách.

Ztratil jsem souvislost,

ztratil jsem cestu,

nenalézám své kořeny,

zmizela minulost

v jediném gestu

a já tu stojím zmatený.

V srdci mám smutek,

ne, nepřeháním,

a v hlavě víří mi šílený čardáš

a v modrých stránkách

pod šedou krustou,

básně mé modrý oblékly rubáš…
Autor G.P., 30.11.2011
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Liška76
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný.

27.01.2013 13:19:15 | Robin Marnolli

Krásně napsaná..jsem tady jen chvilku,ale bohužel asi emigruju za lidmi co ráda čtu:(
Mám v tom prostě guláš..vím,že snaha byla i stále je však bohužel..

30.11.2011 11:24:40 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí