Nia věnuje Alexovi

Nia věnuje Alexovi

Anotace: -

Kup si mé tělo vidinou lásky,

jen kupuj, ber, vůbec nedělej si vrásky.

 

Jen lži si a získej to, co chceš,

omluvu přijmu jen za nevinnou lež.

 

Svlíkni mě z kůže pod záminkou slasti

nejsi to ty, kdo probděl život plný strastí.

 

Jen jedna věc dá ti moc a sílu,

dál lži si a popírej, nech mě na omylu.

 

Kup si mé tělo vidinou pochopení,

pojď, jen směle napij se z mého utrpení.

 

Ber si a pij, než budeš mít dost,

pak možná jednou vezmeš mě na milost.

 

Spoutej mě doteky, jež nemaj hranic,

rozkoše dopřej si, mou duši sajíc.

 

Přesvědč mě o tom, že nemám cenu,

že svět se netočí pro jednu malou ženu.

 

Ukaž mi, co pro tebe je denním chlebem,

znič všechno krásné mezi peklem a nebem.

 

Jenom tě prosím, ať trvá to  vteřiny,

už nikdy nemarni mého času hodiny.

 

Oběť má také právo se nadechnout,

ač ve tvém náručí bych měla naposled vydechnout.
Autor Nia Extatic, 30.11.2011
Přečteno 213x
Tipy 5
Poslední tipující: KristianaAlexBrown, Live to fight, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí