sklenky na víno

sklenky na víno

Anotace: -

Sklenky na víno

prázdnotou zejí.

Tak proč dívčino

chceš, ať jsem její.

 

Jsi v mé srdci,

hluboko Tě mám.

Tak pověz přeci,

proč mám být sám?

 

Říkáš, že láska

tohleto není.

Jenže mě lákáš,

je to ke zbláznění.

 

Sklenky na víno

a večeře půl.

Řekni, řekni dívčino,

proč nesmím být tvůj.
Autor Dindane, 30.11.2011
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí