význam slova miluj mě

význam slova miluj mě

Anotace: -

Řeklas miluj mě.

A já opustil jinou.

Teď moje srdce umírá,

dlouze, krutě, zimou.

 

Tys milovala.

Ale pouze o nocích.

V den mě neznáš.

Slzy v mých očích.

 

Já srdce tobě dal

a tys ho vzala.

Jenže místo k srdci,

do kalhotek sis ho dala.

 

A já hlupák,

poblouzněný klínem.

Místo toho,

abych dal lásku jiné.

 

 
Autor Dindane, 30.11.2011
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Woski, Nia Extatic, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí