Medvídek z plyše

Medvídek z plyše

Anotace: -

Medvídek z plyše


Postelová stráž


Co slýchá Clichy


Kterou vždycky máš


Medvídek z plyše


On tě rád uklidní


Když svědomí hryže


Radu dá solidní


Medvídek z plyše


 Postelové hájenství


Udrží tajemství


Jak svatá abatyše


Medvídek z plyše


Parťák do deště


Pomůže a ještě


Vezme tě do skrýše


Medvídek z plyše

Autor kukopr, 30.11.2011
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: valerie emilie, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc hezký,medvídek z plyše naše první láska...

30.11.2011 21:21:28 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí