Skryté city

Skryté city

Anotace: -

City skrýváš

to mě děsí

co se v Tvojí hlavě děje?

Na co myslíš

a teď kde jsi

jímá mne pach beznaděje...

 

Myšlenky mám jenom černé

a místo snů můry

má to cenu

na co čekám

Na mocný hlas shůry?

 

Plna citu, odevzdání

čekám...

na co vlastně?

Když v náručí jiných

mužů

bude mi tak slastně??????
Autor Adelein, 30.11.2011
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: valerie emilie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přitom by stačilo slovíčko ale ty mlčíš dlouze a bezcitně

30.11.2011 21:17:08 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí