Kolem dokola

Kolem dokola

Anotace: -

Točíme se kolem dokola
V propastech bezedných lásek,

Točíme se stále a stále dokola
V poli povadlých sedmikrásek

Nacházíme se v plamenech
Pocitové nejistoty,

Procházíme se v záběrech
Rozdílu toho co já a co Ty

Usínáme v minovém poli
Srdcových šach-matů,

Zhasínáme světla a s nimi póly
Protikladných přehmatů

Začínáme psaní nových kapitol
Z dob původních předzačátků,

Zakládáme si vlastní Kapitol
Za přídání několika úvodních řádků

Zaklínáme svá vlastní přání
Skrývající se ve vyznání

A přivádíme se ke zpytování
Uprostřed vod, co se již nečeří v milování



Točíme se dokola
Stále a stále dokola,
Když mateme se navzájem
A hledáme nový pronájem
Pro zaplnění prázdných srdcí míst

Zn. „Pouze pro ty, kteří umí meziřádky číst“
Autor Denael, 30.11.2011
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí