Tančím s lítostí

Tančím s lítostí

Anotace: -

V rytmu ploužáků,

v pevném objetí,

bez žádného dojetí,

život máme na háku.

S melodi sřtídáme kroky,

s léty měníme partery,

protančíme se večery,

přes všechny smutné roky.

My věčně dospělí,

odejdeme za zvuku poslední sloky.

 

 

 

 
Autor contionor, 30.11.2011
Přečteno 233x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, kaktus, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí