Naděje je vášeň v plamenech

Naděje je vášeň v plamenech

Anotace: -život nefunguje bez pomlk

To jsem byla ještě malá holka,

když přítelem jsem byla jednorožci.

Navštívili jsme paní Eleganci.

Cesta byla lesem a daleká.

 

Paní Elegance hrála na flétnu,

hrála píseň naděje a snů.

 

Naděje jsou sny jako peříčko

Někdy se sama bojím i nahoty

Bez lásky bolí mě často srdíčko,

Mé naděje stráží strážce temnoty.

 

Pomocníkem je mu černý vlk.

Naděje je sen o lepším dnu.

Život nefunguje bez pomlk.

Život nabízí důvod i příčinu.

 

Naděje je vášeň v plamenech

a kouzlo v našich úsměvech.

Naděje jsme ty a já,

toužím být už jen tvá.


Autor Labanda, 30.11.2011
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: kaktus, Liška76, valerie emilie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

KRÁSNÁ,SNOVÁ,POHÁDKOVÁ..

01.12.2011 05:56:25 | Liška76

všichni máme šanci prožít dětství,často pak v dospělosti utíkáme k tomu co jsme prožili,nebo naopak chceme zapomenout

30.11.2011 21:08:52 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí