HLAD PO ŽIVOTĚ

HLAD PO ŽIVOTĚ

Anotace: -

Hlad po lásce, ne po sexu


Jsem jako pes


co předevčírem

včera i dnes

sedí pokorně

někomu u nohou

 

Čeká nenápadně

až část sousta

často i spousta

někomu odpadne

 

Hladoví po životě

sami se nasytit

asi těžko mohou

 
Autor RU 82, 01.12.2011
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: kavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí