Čekám

Čekám

Anotace: ...

Ozářil Tě paprsek slunečního svitu,
chtěla bych, aby byl už jsi tu.
Byl jsi tu a líbal mě jako včera,
ale ty chceš abych zapomněla...

Rozdíl mezi námi je,
je to krutý, zebe jako závěje.
cítím touhu čím dál víc,
ty nechceš už vůbec nic.

Znám lásku, nenávist, touhu a zoufalství
myslíš že může být nádherné přátelství?
Ty se ale neozýváš, nepřicházíš,
tak sakra zlato vášeň nezastavíš...
Autor juddy, 22.12.2006
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí