Gunslider

Gunslider

Anotace: -

Z vrcholu kopce vzhlíží

co bývalo světem již není,

Rudá oblaka temně sedí nad pustinou

lety prověřena v nehybném dění,

Zkroucená ocel, trosky budov

vzduch prosycen kouřem a sírou,

 co bývalo světem již není.

 

Přivřené oči, halící kouř cigarety

těžké boty kráčející prachem,

popelem jež býval lidmi,

nic živého v okolí, svět již není.

 

Prázdnota ticha, věrným  společníkem

Jediný život, stopy těžkých bot,

Strnulá tvář sledujíc zkázu

přivyknut samotě obklopen klidem

myšlenky bolí, však bez stopy strachu.

 

Pistolník opouští město

Míří dál pustinou za nadějí.

    svět již není.

 

                        Roland z Gileadu
Autor NEPHARIT, 01.12.2011
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: kaktus, Liška76, Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná..máš na to tak piš:)

02.12.2011 06:22:27 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí