Výkřiky tmy

Výkřiky tmy

Tma


kolem nás



všude

neslyšíš ani svůj hlas.

Tma

sedíš a cítíš její výkřik

všude

zmizí, v jediný okamžik.

Tma

mrzne a máš strach

všude

po celém těle, tvůj vrah.

Tma

křičíš, nikdo tě neslyší

všude

život jepičí, velikost myší.

Tma

krok za krokem

všude

otočíme se a loučíme se s rokem.

Tma

vřískot a absolutní nicota

všude

jen stín a nekonečná samota.

Tma

prázdnota a zoufalé volání

všude

spěcháš pryč odsud, marné spěchání.

Tma

zoufalý pokus o únik

všude

bojíš se, že přijde tvůj zánik.

Tma

chvíli mlčí a chvíli křičí

všude

cvak a světlo výkřik tmy ničí...
Autor Rezka Štrochová, 01.12.2011
Přečteno 540x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí