Lež

Lež

Anotace: co dodat

Přetvářka ... zlé jednání to jest
krutá bolest mezná mezí.
Byla to na ni, jen jeho
hloupá lest?
Pomalu vše co bylo krásné mizí,
je mu ještě něco cizí?
Mnoho věcí z jejího srdce vystřeluje,
ale lež ji více zahanbuje!
Hlopá holčina, to pormarnila svoji šanci,
teď nezbývá jí, než hodit si malou mincí...
Má jedno doutnající přání,
nechá ho vyhasnout???
Autor juddy, 22.12.2006
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí