Ariel

Ariel

Anotace: -

Ariel, má malá mořská víla.
Ariel mě svými pažemi obepíná.
Ariel, ve které se utápím a ztrácím,
jak v bezbarvé hladině vod.
Kdo by řekl, že ta azurová modř
na mém srdci napáchá tolik škod.
A přesto se k ní vracím.

Ariel, hlava se mi z ní točí.
Ariel a bezbřehá krása jejích očí,
které mě zcela pohltí při jediném pohledu.
Ariel, jak kříšťálová socha vytesaná do ledu.
Ariel, tak křehká a zranitelná,
že se bojím byť jen dotknout konečky prstů.

Ariel, rozplyne se do mořské pěny ..
Autor Ev, 02.12.2011
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí