Naděje umírá poslední

Naděje umírá poslední

Anotace: -

Láska zvoní na dveře čeká kdo ji otevře

Slyšíš zvonek neotvíráš netusíš že tím své srdce uzavíráš

Netušíš že jsem to já ,kdo zvoní,netušíš kdo pro tebe slzy roní

Myslíš že jsem zapoměla?Omyl..Láska mi tě připoměla

Srdce řeklo :Stav se za ním!!.A já si řekla že to zkusím

Mrzí mě že neotvíráš a na volání se neozýváš

Říkam si tak co se děje?snad se něco nepose**

Tak teda volám volám ,hlasová schránka.Aha na zahradě otevřená branka

Tak teda jdu na zahradu do domu se ti tiše vkradu.

Přemýšlím proč to všechno dělám asi že o tebe strach ted mívám

Nevím jestli jen blbý pocit,ale nespím kvůli němu v noci

V domě je ticho nikdo tu není nečekám že se to změní

Všechno je v pořádku měla bych odejít ještě mě napadne do tvého pokoje vejít

Ležíš v posteli zád ke mě něco se pohnulo hluboko ve mě

Povalím se na postel na tebe skočím jenže něco nehraje,tak tě otočím

Dívám se na tebe si celý od krve.Modlím se za tebe volám do nebe

Vzbudím se vedle tebe držím tě za ruku a ty tam jen ležíš bezmocně na lůžku

Přemýšlím o nás a musím se rouhat,ted nezbývá nic jen  sedět a doufat ...
Autor JenČlověk, 02.12.2011
Přečteno 224x
Tipy 5
Poslední tipující: JenČlověk, valerie emilie, Gabrielle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejhezčí zatim z toho co tu máš ,mam husí kůži a chce se mi plakat

02.12.2011 12:56:48 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí