z leknínů

z leknínů

Anotace: -

.

http://youtu.be/aVgGte6vlic * Cassius I Love You So - Skream Remix
---------------------------

kdybychom po troškách *
z každé duhy
a malých kapek
u schránek srdcí
kdybychom po troškách *
na malovaných zdech
našli svá křídla
a šli dál
pro nádech
kdybychom po troškách *
z rudých skel
a kostkovaného světa
pod rukou je přítel
a na obloze kometa
kdybychom ji po troškách *
z očí leknínů
přesypali světlo
do stínů
a lásku borovic a modřínů
po troškách
kdybychom *
zabloudili
až na konec
smyček
vesmírů mnoha strun
po troškách
předení koček
a mocností
lícních dun
v zámoří rubu kabátů
na prknech plout
na pomoc
uvězněným pirátům
po troškách..
uniklých vět
záře věžaté
sto milionů
nastřádaných let
po troškách
medonosně ochořet
kdybychom
se sypajícím se
sněhem
přání dosáhli
na písně
mořských savců
a všechnu tíži
fouknutím odtáhli
lačnosti dravců
v podpalubí ledoborců
topíme dušemi
z papírů
rackové létají
vzrušeni
jako kdyby
nalezli dlaně klavíru
ve hřívách
odmlčelé noci
co vyroste v květ

.
Autor blue, 02.12.2011
Přečteno 312x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Tanecnice, jvacl, Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdybychom...

19.08.2012 07:25:30 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí