Rusovlasá

Rusovlasá

Anotace: -

prší

ošklivé kočky
nechtějí
vstát a opustit
teplá suchá místa
podbřišků

podzim
prší
vzduch
zešedl jak mraky
spadly
tváře se ztrácí
v mlze
šál

všudypřítomný šepot kapek
ruší
všechno
jak za soumraku rezne
(proto přijde
zima
musí
schovat škody mladších bratrů)

to šero
připomíná Tebe
zařící rzí

konečně
prší
Autor Bůchví..., 02.12.2011
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Hrábě, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí