Vysoko v oblacích

Vysoko v oblacích

Anotace: co vy na to??

Lehce se dotýkám tvých rtů něžných,
tak lehce, jako motýl usedá na kytku.
Motýlí láska skrývá citů jemných,
zasezená ve tvém polibku.
Polibkem mi zmapuješ vzrušením rozechvělé tělo,
které si vysoko do oblak zaletělo.
Zvlétla jsem až k samému vrcholu ke hvězdám,
přeběhla pomněnkovou louku,
ale přesto jsem sama.
Nemám sílu, já to vzdávám.
Autor Engel16, 22.12.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí