Odcházím

Odcházím

Anotace: A nebo, že bych přicházel???

Odcházím,
po cestě, která je obklopena růžemi,
neohlížím se, nevidím nazpět,
přicházím.

Odcházím,
s kloboukem na zpoceném čele,
potím se, stín tu žádný není,
přicházím.

Odcházím,
do tmy, kde budu celou věčnost sám,
se svojí pistolí a s jediným nábojem,
přicházím.

Odcházím,
ze země snů do skutečného světa,
přibližuji se středu vesmíru,
přicházím.

Přicházím,
ke smrti a ke studenému pitevním stolu,
poslední světlo, jen lampa nad mojí hlavou,
odcházím…
Autor Láďa, 23.12.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí