advent-anotace:časům shonu ?

advent-anotace:časům shonu ?

Anotace: -

Jak krásně osvětlené

obchody plné zboží
košíky přeplněné
víc asi nenaloží
mé ruce unavené

Ježíšek z Coca Coly
přináší dárky z Číny
svět kolem jinak bolí
a z drátů krinolíny
vyrábí háčky vánoční

Tam zase místo půlnoční
táhneme do hospody
a naše rody
rozvedené
budou si huby mazat medem
už ani jinak nedovedem....?
Autor zenge, 04.12.2011
Přečteno 436x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, zenge, Flamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí