Večerní

Večerní

Anotace: -

Polámaný srdce zpěv,


ozvěna klepe


rytmem dešťových kapek,


vlnou tichou pění krev,


zastřený hlas šeptá, že bude lépe,


šál vzpomínek.



Někdo bez tváře kráčí tmou


dlaždicím v ulici praskají skořápky,


kopyta času zaryla se hloub,


nikdy se neohlížej zpátky


pod kápí noci vlci


zvou na starou vinici.



Zakousni se do tmy


oblaka dýmu,


černý frak


dohořel den,


dej sbohem splínu,


nech všechno tak,


neboj se vyjít z temnoty ven.


 
Autor Akrij8, 04.12.2011
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Ariella13, Romana Šamanka Ladyloba, deuxEm
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí