Smetiště

Smetiště

Anotace: -

Stojím na smetišti naší vášně...

Neptám se tě.

Kudy cesty plynou? Na zapomnění nečekáš.

Nikdy déle než pár okamžiků... tak tiše otvírám tě.

A kam plyne? Neptám se tě...

Kolik je zrnek času, co hodiny čítají

Kam odešly, všechny ty slepé vidiny?

Víc než kdy pochopíš, ptám se tě!

Víc než kdy znáš...
Autor Gwladus, 05.12.2011
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí