Z kamene tvář

Z kamene tvář

Dívej se kde je ticho a bolest
padající myšlenky tvá past
hvězdné nebe číhá lest
tu krasu chci krást

Mlčí jen ozvěna....
v tichosti věta
bolavá proměna
tajemství světa

Poslouchej,zázrak všednosti
mramorová ústa oněmí
pro oči z tvých předností
hledajíc,co nemění

Jak ticho tvého času
věřící tvého mládí
povzdechy hlasu
se svatotváří

Ukrajuje střípky hříchu
co nemá svatozář
v podvečerním tichu
zůstala z kamene Tvář.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.12.2011
Přečteno 213x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí