Mlha

Mlha

Anotace: ...

V závoji mlhy svoji tvář schovávám
S rozpuštěnými vlasy si zvolna
Pohrávám.

Svými prsty češu je.. Slunce mi na ně
Maluje...Zář

Mé řasy zdobí rosa ranní
Má ústa jsou nabídnuta k
Políbení

Chutnají..chceš vědět jak?
Polib mě jsem sladká jako
Ďas

Teď čekáš na otázku,co mé tělo?
Možná vím čeho by se ti právě chtělo!

Mlha se rozpouští jasná záře proniká
Smůla..Končím..Už se rozplývám...
Autor Kett, 20.02.2005
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí