Samota

Samota

Anotace: -

SAMOTA

Samota stahuje mě z kůže,
cítím se jak zvadlá, pohozená růže.

Panenka jež nikdo si s ní nechce hrát,
zapomenutá v koutě - nemá kdo mít ji rád.

Je mi jako hvězdě, která z oblohy spadla,
ztratila své nebe - víc a víc chřadla.

Kůže bledne bez pohlazení,
rty skomírají - touží po políbení.

Srdce volá po citu,
duše umírá ve tmě a tichu.

Tělo práhne po objetí,
tys byl má láska i prokletí.

Byls pro mě mé nebe,
nyní musím žít bez tebe.
Autor Samanta, 05.12.2011
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: KristianaAlexBrown, Radek.oslov.Šafárik, kavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc díky :-)

06.12.2011 19:24:43 | Samanta

Moc pěkná Jirka

06.12.2011 07:07:36 | kavec

Děkuji :-)

05.12.2011 23:18:41 | Samanta

moc pěkné :)

05.12.2011 22:51:32 | KristianaAlexBrown

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí