Umění konverzace

Umění konverzace

Anotace: -

Dobrý den a ahoj ahoj!
Tak jsem tady opět (znova)
jestlipak vám vyřídili?
Nechal jsem vás pozdravovat!

Tak si pojďme popovídat!
Dlouho jsme se neviděli
máte radost ze shledání?
No já taky! To je skvělý!

A jak to jde v práci/škole?
(odmysli si možnost špatnou)
když to nejde, to se změní!
stačí jenom zuby zatnout!

(vyčerpal jsem svoji slušnost
nevím, jak dál pokračovat
trpím tím, co dále napsat
..i když jsou to jenom slova)

Došla mi už nápaditost
neumím se bavit asi
už se vzmůžu maximálně
na básničky o počasí
Autor kofka, 05.12.2011
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76, synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj zdravím jak to jde?
oč mi ehm vlastně jde?
jednat s lidmi,talent je
chytrej mrštnej poznáme
pohotovej,moudrej,krásnej
tak to musíš být moc šťasnej
to poslední tedy zjistím
snad..se slůvky si umíš hrát:)

06.12.2011 08:28:43 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí