ŽE JSME SE NARODILI

ŽE JSME SE NARODILI

Anotace: -

 Narození je štěstí  -s Glück ((klika) = štěstí


Neodsuzuj erotiku!


Měl´s velkou „kliku“


Tak z matky náhoda

jménem třeba Květa

spatřil´s světlo světa

 

Byl´s jen vyvoleným

v boji tom odvěkém

Zas „být či nebýt“

stal ses člověkem

 

Můžeš tak žít, být

radovat se i snít

Což z mnoha jiným

ač vše k tomu vedlo

přece se nepovedlo

 

Výběr - podle čeho?

Sbohem, lidská něho

I když věštit smím

odpověď netuším!

 
Autor RU 82, 06.12.2011
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: valerie emilie, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí