Pod oknem

Pod oknem

Anotace: -

Stojím pod tvými okny

mrtvý strachem,

já a mé dětské sny,

nocí okouzlen.

volám, neodpovídáš,

křičím, neotvíráš

Začíná pršet,

kapky chladí,

chce se mi brečet,

tvá bezcitnost přesto svádí.

Jsi za sklem,

díváš se mi do očí,

jsem jen další v řadě,

hlupák co se mu srdce rozskočí.

 
Autor contionor, 06.12.2011
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, kaktus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlá holčina :( :(

16.04.2014 18:22:53 | Aiury

hezká,milá,smutná

09.12.2011 11:41:32 | kaktus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí