poslední vteřiny

poslední vteřiny

Jsem stínem v temnotě
poslední kroky v nahotě
dál se nespoutá
ne,není svatá
ale věří posledním andělům
těm snům
odpočítá
to co zítra přijde
vím,že slunce najde
zašitá
v myšlenkách se
navrací
obrací
svou tvař k oblakům
věří víc než snům...
kde ale hodiny
neztrácí
poslední vteřiny
Autor Radek.oslov.Šafárik, 06.12.2011
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí