Millarca

Millarca

Anotace: -

Řekla: „Láska si žádá oběti

A každá oběť je krvavá.“

Tak už asi třetí noc

život ze mě vysává.

 

Moje krásná přítelkyně,

co hlavu mi popletla,

nikdo ji ještě neviděl

za denního světla.

 

Stojí u mé postele,

oči má zasněné

a její bílé šaty

jsou krví zbrocené.

 

Tahle láska od začátku

je odsouzena k zániku,

jen stěží se nadechuji

k poslednímu výkřiku.

 

Láska si žádá oběti

a každá oběť je krvavá,

s touto poslední myšlenkou

mé srdce bít přestává.
Autor Charibeja, 06.12.2011
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: andel.smrti, Anjesis, E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné :,)

14.12.2011 20:23:34 | E.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí