splnĚnÝ sEn

splnĚnÝ sEn

Anotace: -

mé srdce vzplanulo
teď se válí v koutě
šlo to tak snadno
už nikdy nepozvou tě

opuštěné srdce spí
tvá mysl už přece ví
chtěl bys být s ní
ona už snad taky sní

o tom jak budete spolu
pojedete přímo dolů
míjet spousty stromů
než dojedete přímo domů

spousty splněných snů
se splní do těch dnů
než ulehnete vedle sebe
dáte sbohem a hurá nebe
Autor vaal, 06.12.2011
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí