strach

strach

mám veliký strach

že přijde brzy krach

krach lidského bytí

které pomáhá každému z nás¨

pozitivně žíti

 

mám veliký strach¨

že peníze a mamon přemůžou nás

a vše dobré   obrátí  sev prach

 

a že skončí vše dobré kolem nás

že nebude kde už  lásku brát

protože zlo a chamtivost je v nás

a spálí dobro a lásku naší

která bankéře straší

a kteří také mají strach

 

že lidé najdou k sobě zase cestu

kdy každý bude radši skromně žít

a bude moci přo tom lásku k druhým v srdci mít

¨

kdy slunce zase bude krásně hřát

a  budeme se moci od srdce smát

a žít v klidu , míru pohodě

a nebudeme muset nic svěřovat náhodě

ani vládě,která lidi ráda nemá

a před boháči z wolstritu jen

poníženě pokrývky z hlavy smeká

a čeká že vše spraví trh

který se však na naše peněženky a účty vrh

a bídu přinesl nám místo lásky

a tím každému z nás zůstaly jen ty vrásky

 

místo lásky k životu

tak bída je zasu tu

 

 

 

 
Autor jiří slunce, 07.12.2011
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí