Prozření?

Prozření?

Podivoval jsem se dneska,
co je tohle za blbost.
Že tu žiju mezi vámi
je snad pouhá znouzectnost


Postrádal jsem argumenty
pro dýchání kyslíku.
Připadal si jako jogurt
s prošlým datem na víku.


Otázky jsem kladl sobě,
proč dál kysnu na Zemi.
Nepochopiv o čem že je
celé lidské snažení.


Odpověď pak přišla chatem,
upřímná a pravdivá.
Běž už prosím do prdele
s těma tvejma kecama!

Autor Giuseppe_Lumík, 07.12.2011
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí