hledaní

hledaní

Vykřikni...a potom breč
vím,jaká je to křeč?
že ve vlastní temnotě
jsou slova co najdou tě?
poslední výkřiky
z mrtvé naděje
jsme jenom vraky
co vzdaluje
poslední myšlenky co plynou
co varuje
v tichu nezůstanou
neřekni...nezůstane lež
běží sen i stranou
jsme tiché naději
hříchy co planou
poznají naději.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 07.12.2011
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí