Lásko má!!

Lásko má!!

Anotace: -

Obloho modrá, co v dálkách věků se schováváš,

Obloho jasná, a tmo hvězd, jež mi zůstáváš

Lásko přístavů a rytmus hudby slyšívám

Lásko nadějí, ke břehům chorvatským, že hledívám

a tiše sním…

Lásko sněhová, oblaku zázraků zvonků pro štěstí

Lásko nádherná a slzou zkrápěná cesto po návsi

mých dětských let…

Tvé náručí…jak holubice bílá nech se nést

Tvé náručí a bílé růže budou kvést

nám najednou…

Lásko oblaků, vánoční čas purpurou provoněných let…

Lásko navěky, co nezestárlas tíhou dávných let…

Lásko má!!

 

 
Autor Airen, 07.12.2011
Přečteno 209x
Tipy 2
Poslední tipující: Airen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí