Úpis

Úpis

Anotace: upsat se ďáblu?....

V ďáblových rukou čpících peklem,
Skví se listy sepsané rudou krví.
Vzduch poznamenán je sirným dechem
A nejeden prst po ráně perem svrbí.

V těch listech psaných tvrdou bolestí,
Lidské duše jsou navěky upsané.
Vyčíst dají se ne jedny neskutečnosti,
V realitě, životem, navždy odsouzené.

Duši mou však nikdy nedostane,
Přestože to stojí úsilí nemalé.
Autor lizardka, 24.12.2006
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí