Ležíme v posteli nazí

Ležíme v posteli nazí

Anotace: -

Ležíme v posteli oba dva nazí
jen ten třetí nám to trochu kazí
Z  jeho očí po zádech nás mrazí -
cítíme se oba  jako dva vrazi


V posteli oba dva nazí se ptáme
co s tím hrozným pocitem uděláme...
Stačí jen jednat a hlavně nebát se
vždyť stejně žijeme jen v pohádce


V pohádce představ a lucidního snění
které se smrtí konečně v realitu změní
Ne, dnes se nedožijem dne -  rozednění
Proberem se  až sami sebou zavražděni...

Autor Chašmodský, 07.12.2011
Přečteno 526x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí