SNY Z HLADU

SNY Z HLADU

Anotace: -

Hladovému se

to  každý ví

špatně  žije bdí

stejně tak i  spí


 Co se mi snívá?


Také už asi z hladu

a často to bývá

jak se mi snívá

ve snu jídlo kradu

 

Ne vždy a málo jen

bývá to krásný sen

 

Hned jak vstanu

sednu si kamsi

někam do koutku

hned usmažím si

tu noční pochoutku

 

 
Autor RU 82, 08.12.2011
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí