Kouzelná

Kouzelná

Anotace: -

Poslední lísteček k zemi se snáší,
K zapomnění upadá.
V srdíčku možná nový cit raší,
Vzpomínka sladká zůstává.
Od břehů ostrova na loďce snů,
Barevný podzim zamává.
Kouzelnou hůlkou obarví běh dnů,
Jak lesní víla pohádková.

Kouzelnou flétnou přeju si hrát
A lásku probouzet v srdcích všech.
Tu melodii, jíž nikdo nebude se smát,
Již nikdy nevrátit se zpět.

Kouzelnou harfu v duši si ladím,
Smutně se usmívám.
S láskou boj těžký svádím
A s Tvým jménem na rtech usínám.
Autor Airen, 08.12.2011
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí