Nikdy se nevzdám...

Nikdy se nevzdám...

Nikdy se nevzdám těch tvých rtu
jsou jen slova co patří snům
nikdy se nevzdám tvých očí
to snad svět se stokrát zatočí
jsou to jen slova
patří dnům
já věřím prázdnému pohledu
vteřině z návratu..
nestačí
hřích co nesvědčí
ale dál zavolá
když v čase ztrácela
nikdy se nevzdám tvého těla
Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.12.2011
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí