mému vánočnímu anděli

mému vánočnímu anděli

Anotace: vzpomínka

Můj strážný anděl neletí,
zlámala jsem mu perutí....
láska prý je dar,
když najde se ten správný pár
Odletěl aniž by chtěl
odu na zklamání mi pěl...
tam někde vzhůru do oblak
možná mu křídla pokloval dravý pták
a peříčka opadala
to křehké co jim láska dala
Teď padají do mých dlaní,
nahá křídla mrazu nezabrání
s těch malých peříček
sněhové vločky mě zebou
chtěla bych být s tebou....
Jak malé dítě o vánocích
budu čekat svého anděla
přísahám.....
pošlapat bílý sníh
jsem nikdy nechtěla...
Autor laura3, 24.12.2006
Přečteno 632x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí